Het slot van vorig jaar.
Het slot van vorig jaar.

Extra speciale dansshow van Unique

Sport

Sint-Oedenrode - Ieder jaar weer maakt dansafdeling Unique van dansdocenten Steffie, Lydia, Willem en Neeltje weer een knallende show. Komende zondag vindt deze net als vorig jaar plaats in theater de Blauwe Kei.

Om 11.00 uur en om 14.30 uur zijn de shows. Zo’n tweehonderd dansers en danseressen in de leeftijd 4 en 25 jaar oud doen er aan mij en samen trekken ze dus behoorlijk wat publiek. De Show heet Fiesta en daarom staan de dansen in teken van feest. “We gaan van feestjes in Nederland naar feestjes in grote steden over de hele wereld. En daarnaast zit ik dit jaar twintig jaar in het vak en vier ik mijn jubileum”, vertelt organisator Neeltje van Kasteren. In de show zal daarom de Finale-dans zijn met allemaal “oud” dansers uit demogroepen van Neeltje die wat jaren geleden bij haar hebben gedanst in combinatie met de demogroep dansers die nog steeds dansen. Sinds het begin van het seizoen trainen ze bij sportcentrum van den Oever.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op het balkon voor beide shows. Een kaartje kost 12,50 (Is incl. een consumptie) Om kaarten te bestellen kun je contact opnemen via de mail: neeltjevk@hotmail.com..