De aanwezige jubilarissen.
De aanwezige jubilarissen. Foto:

Huldiging jubilarissen Rooise Dommelklanken

Verenigingen

Sint-Oedenrode - Op woensdag 3 april vond de Algemene Ledenvergadering van de Rooise Dommelklanken plaats, een belangrijk moment voor de vereniging om terug te kijken op haar geschiedenis en om leden te eren die al lange tijd bijdragen aan het succes van het koor. Dit jaar stonden er bijzondere jubilarissen in de schijnwerpers, met twee leden die maar liefst 20 jaar lid zijn en één lid dat het 10-jarig jubileum vierde.

Een van de jubilarissen, Antoon Kluijtmans, werd gehuldigd voor zijn 20 jaar lange lidmaatschap en toegewijde drumwerk binnen het koor. Antoon heeft altijd met plezier bijgedragen aan het koor, maar heeft helaas aangegeven te moeten stoppen vanwege gezondheidsbeperkingen. Henk Vervoort, voorzitter van de Rooise Dommelklanken, bedankte Antoon voor zijn inzet en overhandigde hem een plaquette en een bos bloemen. Ook Theo van de Anker werd gehuldigd voor zijn 10-jarig lidmaatschap en zijn rol als begeleider met zijn accordeon. Na een periode van gezondheidsproblemen heeft Theo besloten te stoppen met zijn bijdrage aan het koor, wat voor hemzelf en voor het koor een zware beslissing is. Henk Vervoort bedankte Theo voor zijn inzet en overhandigde hem ook een plaquette en een bos bloemen, in de hoop dat Theo nog eens binnen zal lopen bij het koor, hoewel hij gemist zal worden.

Het derde jubileum was voor Martien Vos, die eveneens 20 jaar lid is van de Rooise Dommelklanken. Helaas kon Martien niet aanwezig zijn op de ALV, maar Henk Vervoort heeft toegezegd hem thuis te zullen bezoeken om hem te eren voor zijn langdurige lidmaatschap en bijdrage aan het koor.