Balletles. Foto: Nicole Minneboo
Balletles. Foto: Nicole Minneboo Foto: Nicole Minneboo

Nieuw dansaanbod in Meierijstad

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Het gaat goed met de dansafdeling van Phoenix Cultuur. Of je nu aan Klassiek ballet wilt doen in ’t Spectrum Schijndel of Hip-Hop op de Noordkade in Veghel. De dansprofs van Phoenix Cultuur geven dit cursusjaar veel extra of nieuwe lessen voor allerlei leeftijden in Meierijstad.

Stoere moves en tricks leren tijdens de Breakdance 9+ les in Veghel? Samen een Hip-Hop choreo instuderen en er toffe videoclips van maken? Doe dan zeker mee met de les Clipdance 8+ op locatie Mariëndael in Sint-Oedenrode. Of ben je 12+ en wil je starten met Moderne dans in Sint-Oedenrode? Phoenix Cultuur biedt het dit cursusjaar aan. Je vrouwelijkheid stijlvol laten spreken tijdens de dansles Feminine 17+ of 30+? Dat kan in Veghel. En natuurlijk heerlijk bewegen op de mooiste muziek voor de kleuters. Vanaf dit cursusjaar op meerdere locaties.

Een goede tip: tijdens de Open Dansweek, van 4 t/m 8 september 2023 kan iedereen gratis meedansen in een les naar keuze! Aanmelden voor de Open Dansweek hoeft niet.

Kijk voor het complete dansaanbod op de website: www.phoenixcultuur.nl