Knutselen met verf.
Knutselen met verf.

Kleuters gaan knutselen op de Noordkade

Cultuur

Meierijstad - Bij Phoenix Cultuur start na de herfstvakantie een creatieve knutselcursus voor kleuters. De cursus ‘Knutselen met Kunstjuf Eva’ is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en wordt gegeven op de Noordkade in Veghel.

Met kunstjuf Eva de Man gaat jouw kleuter lekker ‘spelen’ met vorm, kleur, verf, klei, blokken, papier, touw, textiel. Iedere keer wordt er gestart vanuit een mooi prentenboek en beleven de kinderen samen een klein avontuur. Hoe is het om met zeepsop te schilderen of een touw over een schilderij te laten kruipen? De kinderen tekenen, schilderen, knippen, plakken, stempelen, strooien, scheuren, afdrukken, bouwen en nog veel meer. De motoriek wordt ontwikkeld en verfijnd en er wordt heel veel geleerd, maar het samen plezier hebben staat altijd voorop! Komt jouw (klein)kind ook meedoen?

“Juffrouw als ik teken dan opent er een schatkist in mijn buik,” aldus een leerling van Eva de Man.

De korte cursus ‘Knutselen met Kunstjuf Eva’ start op dinsdag 31 oktober op de Noordkade in Veghel. Meer informatie en inschrijven? Ga naar de website van Phoenix Cultuur: www.phoenixcultuur.nl