Ballet is juist ook voor de kleintjes.
Ballet is juist ook voor de kleintjes. Foto: Nicole Minneboo

Klassiek ballet voor peuters

Cultuur

Meierijstad - De allerliefste balletjuf Elmira, een prachtig balletpakje en samen met alle andere kindjes dansen op mooie balletmuziek als een echte danser(es). Wat wil een peuter nog meer? Schrijf jouw (klein)kindje nu nog in om op woensdagochtend lekker te komen dansen in ’t Spectrum in Schijndel.

Deze dansles voor peuters is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinste dansers. In deze lessen klassiek peuterballet wordt aandacht besteed aan ritmegevoel, coördinatie en lichaamshouding. Bovendien wordt er tijdens het dansen gewerkt aan kracht, lenigheid en improvisatie. Het is niet alleen een erg goede voorbereiding voor klassieke dans, maar ook voor andere dansvormen zoals moderne dans. Maar het belangrijkste bij ballet voor peuters is natuurlijk het dansplezier. Kom jouw mini lekker laten genieten van dans bij Phoenix Cultuur!

De cursus ‘Klassiek Ballet voor peuters’ wordt gegeven op de woensdagochtenden om 10.00u in ‘t Spectrum in Schijndel. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.phoenixcultuur.nl